Over ons


Mijn naam is Wendy Cammeraat, eigenaresse van You Like It Wonen. Het is mij met de paplepel ingegoten, de liefde voor een gezellig interieur. Ik kom uit een ondernemersfamilie, mijn ouders hadden een woonwinkel. Vroeger speelde ik al vaak ‘winkeltje’ met mijn zusje. Wat meer dan 10 jaar geleden begon als een hobby, ik verkocht (groen)decoraties op markten en beurzen, is inmiddels uitgegroeid tot 2 prachtige woonwinkels. Ik hou van kleur en bloemen, dat zie je ook terug in onze woonwinkels. Heerlijk om de mooiste boeketten te maken van zijde bloemen. Ik deel mijn passie graag, en vind het fijn mensen te helpen met het creëren van hun eigen unieke interieur. Een sfeer die bij je past. En dan is juist een mix van verschillende stijlen vaak zo verassend. In onze winkels hebben we verschillende sfeerkamers, zodat u kunt voelen en ervaren waar u blij van wordt. Ook geef ik graag advies over de verschillende verfsoorten, een ander kleurtje op de muur kan al een heel andere sfeer geven. Op onze verfmengmachine kunnen we duizenden kleuren mengen. Zelf ben ik een groot fan van onze Stucco d’or lijn, deze verf zorgt voor een prachtig effect met verschillende kleurnuances op de muur, keuken of bijvoorbeeld over de tegels in de badkamer. Van harte welkom om sfeer te proeven, wij staan voor u klaar!

Mijn naam is Joline Beukens. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij You Like It wonen als verkoopster en styliste.
Ik ben als BBL leerling in 2016 begonnen, en heb in de loop der jaren 3 opleidingen succesvol afgerond. 
Inmiddels heb ik een uitgebreide kennis als kleurstylist, binnenhuisarchitect en bloemstylist. 

Graag voorzie ik u van een uitgebreid kleur- en interieuradvies, in onze gezellige winkels en bij u thuis. 
Regelmatig mag ik bij klanten thuis komen om samen te brainstormen hoe we het interieur kunnen upgraden. 
Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor een kleur- en interieuradvies aan huis!

Mijn naam is Anisa Scherrenburg. Sinds de zomer van 2021 ben ik meerdere dagen in de week te vinden in deze sfeervolle interieurwinkel!
In 2021 heb ik de opleiding 'styling, interieur & vormgeving' afgerond en dat komt goed van pas in deze winkel. Ik ben gek op mooie woonaccessoires, in allerlei verschillende woonstijlen. Graag help ik dan ook met al uw woonwensen, van verf tot een mooie woonaccessoire, om van uw huis een warm en sfeervol thuis te maken! 
Mijn naam is Marit Soetendaal. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij de leukste winkel in Barneveld, You Like It wonen.
In een super gezellig team! Op dit moment volg ik de BBL opleiding verkoopspecialist, wat inhoud dat ik 1 dag in de week naar school ga en de rest van de week hier te vinden ben. 
Ik vind het ontzettend leuk om te helpen met iets leuks vinden wat bij uw interieurstijl past, van hotel chic tot landelijk, iets leuks voor op tafel of iets nieuws voor in de vensterbank, ik sta graag voor u klaar!
Geen advies nodig maar komt u voor een cadeaubon of ander cadeautje? Ik ben regelmatig achter de kassa te vinden en pak het met alle liefde voor u in. Een uniek cadeau hoort namelijk in een unieke verpakking. En die vindt u bij You Like It wonen!
Mijn naam is Gerdie van Wingerden-Treur. Ik werk al zo'n 10 jaar bij You Like It wonen. Mijn grootste passie is dan ook alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Of het nou een kleuradvies, een (totaal)advies of gewoon heerlijk een woonkamer stijlen is, ik doe het allemaal even graag.
Ik vind het fijn om mensen te helpen en zo van hun huis een warm en gezellig thuis te maken. Ik ben dan ook een groot liefhebber van verf. Met verf kun je in korte tijd een totaal andere sfeer in huis brengen.
Vindt u het lastig om een warme en gezellige sfeer te creëren, of een eenheid in het interieur te krijgen?
Loop dan gerust binnen en dan helpen we u graag!
Mijn naam is Betty Bakker, 45 jaar en ben parttime werkzaam bij deze prachtige woonwinkel. 
Het is echt heel gaaf om in zo'n inspirerende omgeving te werken, met een heel gezellig team.
Wat ook een echte aanwinst is zijn de prachtige meubelen die we sinds kort verkopen.
Banken, eetkamerstoelen, fauteuils, kasten, (eet)tafels nog veel meer... Alles voor een complete inrichting. 
Ook de TapParfum is een favoriet var mij, zoveel keuze in geurnoten van de favoriete merken. Heeft u iets leuks voor in huis nodig of een cadeautje? Ik sta op de maandag en donderdag graag voor u klaar, zodat u met een tevreden gevoel de deur uit gaat!

Mijn naam is Julia Veenendaal en ik werk inmiddels al ruim drie jaar bij You Like It wonen. Interieur heb ik altijd heel interessant gevonden. Ik was dan ook vaak op Pinterest aan het rondneuzen voor de leukste inspiratie. 

Het leukste product uit onze winkel? Dat is onze TapParfum. We hebben natuurlijk nog veel meer leuks, maar de parfum is toch wel mijn favoriet. Heerlijke eau de Parfums, voor dames en heren, en dat voor een leuke prijs! Flesje laten bij tappen? Ik sta iedere vrijdag en zaterdag graag voor u klaar. 

 


ONS TEAM
Wij vinden het leuk om onze passie voor wonen en interieur met u te delen!
We helpen u graag om van uw huis een warm thuis te maken. 
Want hoe fijn is het om thuis te komen in een persoonlijk en sfeervol interieur. 
In onze 2 woonwinkels is veel te zien op het gebied van wonen, zoals mooie banken, kasten, tafels, eetkamerstoelen, zijden bloemen, prachtig glaswerk, houten woondecoratie en nog veel meer. U kunt hier volop inspiratie opdoen. En uiteraard helpen we u graag!
We zijn een verfspeciaalzaak, dus voor zowel verf als voor advies kunt hiervoor bij ons terecht. 

We zijn altijd bezig om de winkel zo gezellig en sfeervol mogelijk te maken zodat het woonshoppen een fijne beleving is voor u.
Heeft u een vraag, kom dan gerust langs, wij staan graag voor u klaar!

Liefs, 
You Like It wonen team