Over ons


Mijn naam is Wendy Cammeraat, eigenaresse van You Like It Wonen. Het is mij met de paplepel ingegoten, de liefde voor een gezellig interieur. Ik kom uit een ondernemersfamilie, mijn ouders hadden een woonwinkel. Vroeger speelde ik al vaak ‘winkeltje’ met mijn zusje. Wat meer dan 10 jaar geleden begon als een hobby, ik verkocht (groen)decoraties op markten en beurzen, is inmiddels uitgegroeid tot 2 prachtige woonwinkels. Ik hou van kleur en bloemen, dat zie je ook terug in onze woonwinkels. Heerlijk om de mooiste boeketten te maken van zijde bloemen. Ik deel mijn passie graag, en vind het fijn mensen te helpen met het creëren van hun eigen unieke interieur. Een sfeer die bij je past. En dan is juist een mix van verschillende stijlen vaak zo verassend. In onze winkels hebben we verschillende sfeerkamers, zodat u kunt voelen en ervaren waar u blij van wordt. Ook geef ik graag advies over de verschillende verfsoorten, een ander kleurtje op de muur kan al een heel andere sfeer geven. Op onze verfmengmachine kunnen we duizenden kleuren mengen. Zelf ben ik een groot fan van onze Stucco d’or lijn, deze verf zorgt voor een prachtig effect met verschillende kleurnuances op de muur, keuken of bijvoorbeeld over de tegels in de badkamer. Van harte welkom om sfeer te proeven, wij staan voor u klaar!

 

 

Mijn naam is Marit Soetendaal. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij de leukste winkel in Barneveld, You Like It wonen.
In een super gezellig team! Op dit moment volg ik de BBL opleiding verkoopspecialist, wat inhoud dat ik 1 dag in de week naar school ga en de rest van de week hier te vinden ben. 
Ik vind het ontzettend leuk om te helpen met iets leuks vinden wat bij uw interieurstijl past, van hotel chic tot landelijk, iets leuks voor op tafel of iets nieuws voor in de vensterbank, ik sta graag voor u klaar!
Geen advies nodig maar komt u voor een cadeaubon of ander cadeautje? Ik ben regelmatig achter de kassa te vinden en pak het met alle liefde voor u in. Een uniek cadeau hoort namelijk in een unieke verpakking. En die vindt u bij You Like It wonen!

 

Mijn naam is Gerdie van Wingerden-Treur. Ik werk al zo'n 10 jaar bij You Like It wonen. Mijn grootste passie is dan ook alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Of het nou een kleuradvies, een (totaal)advies of gewoon heerlijk een woonkamer stijlen is, ik doe het allemaal even graag.
Ik vind het fijn om mensen te helpen en zo van hun huis een warm en gezellig thuis te maken. Ik ben dan ook een groot liefhebber van verf. Met verf kun je in korte tijd een totaal andere sfeer in huis brengen.
Vindt u het lastig om een warme en gezellige sfeer te creëren, of een eenheid in het interieur te krijgen?
Loop dan gerust binnen en dan helpen we u graag!

 


ONS TEAM
Wij vinden het leuk om onze passie voor wonen en interieur met u te delen!
We helpen u graag om van uw huis een warm thuis te maken. 
Want hoe fijn is het om thuis te komen in een persoonlijk en sfeervol interieur. 
In onze 2 woonwinkels is veel te zien op het gebied van wonen, zoals mooie banken, kasten, tafels, eetkamerstoelen, zijden bloemen, prachtig glaswerk, houten woondecoratie en nog veel meer. U kunt hier volop inspiratie opdoen. En uiteraard helpen we u graag!
We zijn een verfspeciaalzaak, dus voor zowel verf als voor advies kunt hiervoor bij ons terecht. 

We zijn altijd bezig om de winkel zo gezellig en sfeervol mogelijk te maken zodat het woonshoppen een fijne beleving is voor u.
Heeft u een vraag, kom dan gerust langs, wij staan graag voor u klaar!

Liefs, 
You Like It wonen team